65inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görevli Piyade Teğmen Bayram Olgun, İdlibde Türk askerlerinin hedef alındığı hava saldırısında şehit düştü. Şehit Olgunun acı haberi memleketi Konyanın Selçuklu ilçesi Tepekent Mahallesindeki annesi Döne Olgun'a yetkililer tarafından verildi.
Evine Türk Bayrağı asılan şehidin yakınları aldıkları acı haberle yıkıldı. Babası İrfan Olgun'u 2 ay önce kanserden kaybeden kahraman şehidin ikisi kız, biri de erkek olmak üzere 3 kardeşi olduğu öğrenildi.
EVLİLİK PLANLARI YAPIYORDU
Şehit Olgun'un sözlü olduğunu ve evlilik planları yaptığını belirten Tepekent Mahalle Muhtarı Süleyman Şamcı şunları ifade etti:
* Şehidimiz babası vefat edince cenazesi için gelmiş ve ayaküstü biraz görüşmüştük. Suriye'de çatışmaların yoğun olduğunu ve şartların çok zor olduğunu söylemişti.
* 1 hafta önce de şehidimizin amcası vefat etmişti. Çatışmalardan dolayı gelemedi. Bayram sözlüydü ve Balıkesir'de bulunan sözlüsü ile evlilik planları yapıyordu. Şehidimizin annesi ise köyde bahçe işleri ile uğraşıyor dedi.
Şehit Bayram Olgun'un yarın düzenlenecek törenle Tepekent'te toprağa verilmesi bekleniyor.
Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?
UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.