Ereğlide etkinliklerle 15 temmuz Şehitleri Anıldı.
15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü etkinlikleri çerçevesinde Ereğli Meydanbaşı Mezarlığı Şehitliğinde program düzenlendi
Kuranı Kerim Okunmasıyla başlayan programda 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi.
Programa Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Askeri Erkan, Polis Teşkilatı, Ereğli Müftüsü Ali Üney, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, daire amirleri ve vatandaşlar katıldılar.
Sosyal mesafe ve maske kurallarına da dikkat edilen programda yapılan duanın ardından Şehit Mezarlarına çiçek bırakıldı.
Ereğlide 15 Temmuz şehitleri anma programı akşam saatlerinde de Yunus Emre Meydanında devam edecek.
Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?
UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.