Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının geride kalmasını ümit eden Doğmuş, 2021 yılına yepyeni bir başlangıç yapmamızı diliyorum.
Her yeni yıl, iyimserliğin ve umudun yeniden canlandığı, daha iyi bir yaşam yolundaki beklentilerin arttığı ve gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de beraberinde getirir.
Bizler de hep beraber yeni yılda yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz.
2021 yılında birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum.
Mutluluğun, umudun, sağlık ve bereketin bol olduğu 2021 yılının, başta Ereğli'mize ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya barış, sevgi ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. ,
Yeni yılımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.
Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?
UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.